Maximální využití licence OEM Windows Server s benefitem Software Assurance

 
 

Novinky
16 X 23 Author: Tým Microsoft

rádi bychom vám připomněli možnost získání dodatečných výhod při nákupu OEM licencí pro Microsoft Windows Server prostřednictvím benefitu Software Assurance (SA). Software Assurance je program, který rozšiřuje hodnotu licencí a poskytuje řadu benefitů, které pomáhají optimalizovat IT prostředí a zvyšovat efektivitu vašich zákazníků. 

 Aktivní Software Assurance je nezbytnost pro nový způsob licencování na základě jednotlivých virtuálních prostředí OSE pro Windows severy. 

 Klíčové výhody Software Assurance: 

  • 24×7 Technická podpora: Neomezená webová a telefonická podpora 24×7 pro kritické výpadky systémů 
  • Cold Backup Server: Ke každé serverové licenci pokryté SA získáte ještě další dodatečnou bezplatnou licenci stejného produktu k použití na záložních serverech. 
  • Step-Up licence: Možnost přechodu ze Standard edice produktu na Enterprise edici s cenou stanovenou na základě zbývající doby do konce smlouvy. 
  • Právo na nové verze: Po dobu smlouvy máte přístup k novým verzím licencovaného softwaru, které můžete zavádět vlastním tempem. 
  • Možnost rozložené platby formou ročních rozložených splátek, což umožňuje snížit počáteční náklady a předvídat každoroční výdaje na software. 
  • Azure Hybrid Benefit: můžete přenést vlastní licence Windows Server do Azure prostředí  
  • Flexible Virtualization Benefit: rozšíření práva na správu a použití softwaru v outsourcingovém prostředí 
  • Možnost přechodu CAL licencí z Device na User či naopak ve výročí obnovy SA 

 

Software Assurance můžete zakoupit do 90 dní od nákupu OEM licence (od data fakturace směrem k zákazníkovi). Tato nabídka přináší významnou hodnotu a je ideální pro organizace, které chtějí maximalizovat své investice do IT. 

 Přiložená tabulka poskytuje přehled klíčových výhod Software Assurance ve spojení s OEM licencemi pro Microsoft Windows Server: 

Výhody 

Skupina serverů 

Práva k nové verzi 

X 

Právo na přechod na vyšší edici formou doplatku 

X 

Servery – práva na obnovení při zhroucení 

X 

Přenositelnost licencí 

X  (pouze model per individual virtual server) 

Servery – aplikace s vlastním hostitelem 

X 

 

Pro více informací nebo pokud máte jakékoliv dotazy ohledně této nabídky, neváhejte nás kontaktovat. Jsme zde, abychom vám pomohli využít vaše investice do Microsoft Windows Server na maximum.