Vítejte v budoucnosti poháněnou AI s Copilot for Microsoft 365

 
 

Cognitive Computing, Cognitive Computing, Modern Workplace
22 I 24 Author: Tým Microsoft

Vítejte na transformační cestě do světa Copilotu pro Microsoft 365. Průkopnický přírůstek do oblasti umělé inteligence (AI) a kolaborace.

"Vzestup umělé inteligence v každodenním životě"

Umělá inteligence se nenápadně stala nedílnou součástí naší každodenní rutiny a nenápadně zlepšuje způsob, jakým vnímáme svět. Funguje jako neviditelná síla, která se vyvíjí tak, aby zefektivnila a personalizovala naše životy v různých odvětvích. Copilot, příbuzný ChatGPT, představuje uživatelsky přívětivé textové rozhraní, které napodobuje snadnost konverzace s kolegou.

Využitím možností generativní umělé inteligence a velkých jazykových modelů jde Copilot nad rámec konvenčních nástrojů umělé inteligence. Nabízí další funkce, které ve veřejných nástrojích umělé inteligence nenajdete a poskytuje bezpečnou a organizačně přívětivou platformu pro zvýšení produktivity.

"Copilot váš digitální asistent"

Copilot je v podstatě váš digitální osobní asistent hladce integrovaný do každodenních aplikací, které používáte. Je to víc než jen nástroj – je to společník navržený tak, aby zjednodušil složité úkoly a zlepšil spolupráci. Copilot zdědil dědictví ChatGPT a nabízí pomocnou ruku při orientaci v digitálním prostředí.

"Nová úroveň produktivity"

Copilot je strategickým nástrojem pro podnikání. V prostředí, kde organizace hledají nástroje k urychlení úspěchu, snížení nákladů a získání konkurenční výhody, se Copilot jeví jako řešení, které tyto potřeby řeší. Stává se katalyzátorem růstu, pomáhá generovat příjmy, podporuje inovace a mění způsob, jakým pracujeme.

"Transformace podniku"

Transformace podniku je řízena rozhodnutími na úrovni C, která se zaměřují spíše na výsledky než na funkce. Copilot se staví do pozice transformačního aktiva, srovnatelného se základními digitálními produkty, jako jsou ERP, CRM a řešení lidského kapitálu (HCS). Má potenciál nově definovat produktivitu zaměstnanců a přetvořit způsob, jakým organizace přistupují ke své digitální cestě.

  Aspekt

   Microsoft Copilot

  Funkce

   Nástroj AI integrovaný do Microsoftu 365

  Podpora

   Podporuje aplikace jako Word, Excel, PowerPoint nebo Outlook

  Schopnosti

   Pomáhá s psaním, editací, analýzou dat, tvorbou prezentace

  Integrace dat

   Integrace s uživatelskými daty v Microsoft Graph

  Interakce

   Reaguje na jazyk uživatele a pokyny

  Bezpečnost

   Dodržuje zásady ochrany soukromí a zabezpečení

  Učení

   Má schopnost učit se a přizpůsobovat se preferencím uživatele

  Jazykový model

   GPT-4

  Produktivita

   Zvýšení produktivity a efektivity

  Tvořivost

   Pomáhá s tvorbou obsahu

 

Získejte náskok před konkurencí s Microsoft 365 Copilot a TD SYNNEX. Více informací a návody naleznete zde: TD SYNNEX Enablement Journey for Microsoft 365 Copilot