Copilot - nová éra práce právě začíná!

 
 

Cognitive Computing, Cognitive Computing, Modern Workplace
16 I 24 Author: Tým Microsoft

Copilot pro Microsoft 365 je nyní dostupný v programu CSP a už od 17.1. jej budete moci pořídit v naší platformě StreamOne ION!

 Vstupujeme do doby, kdy umělá inteligence stává běžnou součástí našich životů. Tento pokrok otevírá nové možnosti v efektivitě a produktivitě, transformuje způsob, jakým pracujeme, komunikujeme a rozhodujeme. Copilot pro Microsoft 365 je na špici této revoluce, nabízející nejen pokročilé funkce AI, ale také intuitivní rozhraní, které vám umožní plně využít potenciál moderních technologií.

Představte si, že máte po svém boku inteligentního asistenta, který vám pomůže s každodenními úkoly, optimalizuje vaše pracovní postupy a poskytuje přesné a rychlé odpovědi na vaše otázky. Copilot pro Microsoft 365 toto vše a mnohem více umožňuje.

Začněte s námi tuto novou cestu a objevte, jak může umělá inteligence transformovat váš podnik a otevřít nové obzory v oblasti produktivity a inovací.

Navíc jsme pro vás připravili krátký webinář na toto téma, kde si společně projdeme možnosti objednání, způsoby licencování a nezbytné produkty pro funkčnost Copilotu. Nezmeškejte příležitost dozvědět se více a registrujte se na náš webinář. Odkaz na registraci naleznete zde.