Aktualizace Microsoft Customer Agreement programu CSP

 
 

Modern Workplace, Hybrid Cloud, Modern Workplace
04 III 24 Author: Tým Microsoft

Vážení obchodní partneři,  

dovolujeme si vás upozornit na důležitou aktualizaci v rámci programu Microsoft Cloud Solution Provider (CSP). Společnost Microsoft pravidelně aktualizuje podmínky Microsoft Customer Agreement (MCA) za účelem zajištění souladu se současnými standardy a regulacemi.  

Z našich záznamů vyplývá, že velká část koncových zákazníků má datum akceptace MCA stanoveno před 1. dubnem 2023. V souladu s novými pokyny společnosti Microsoft je nyní vyžadováno, aby všechny akceptace podmínek MCA byly aktualizovány tak, aby nebyly starší než zmíněný datum 1.4.2023. Tato aktualizace je nezbytná pro pokračování ve spolupráci v rámci programu CSP bez jakýchkoli přerušení. 

Proces aktualizace termínu akceptace MCA u vašich zákazníků je možné provést prostřednictvím naší platformy StreamOne ION. Pro vaši pohodlnou orientaci a efektivní provedení aktualizace poskytujeme detailní návod, který naleznete ZDE. 

Dále doporučujeme, abyste se seznámili s aktuálním zněním podmínek Microsoft Customer Agreement, které je dostupné ZDE. Tento krok vám umožní lépe porozumět změnám a zajistit, že vaše společnost i zákazníci budou plně v souladu s nejnovějšími požadavky.  

Prosíme, věnujte této aktualizaci náležitou pozornost a postarejte se o její co nejrychlejší provedení. V případě jakýchkoli dotazů nebo potřeby asistence se neváhejte obrátit na náš tým podpory, který je vám plně k dispozici. 

Děkujeme za vaši spolupráci a důvěru v naše služby. 

Tým Microsoft TD SYNNEX